Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. Matecutati.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă înțelegerea dintre părți.

Cine suntem

 Suntem SC CAIETUL DE SCHITE SRL,  CUI: 43310803, inregistrat la Registrul Comertului cu nr J25/535/2020.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului www.matecutati.ro este proprietatea SC CAIETUL DE SCHITE SRL și este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul administratorului a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.matecutati.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

Securitatea datelor personale și a informaţiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părţi, fără acordul dumneavoastră explicit. În utilizarea serviciului sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, de la utilizarea serviciului, fără nicio notificare prealabilă.

www.matecutati.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CAIETUL DE SCHIȚE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare şi livrare de comenzi online. Sunteţi obligat să ne furnizaţi datele cerute, acestea fiind necesare facturării şi livrării. Refuzul dumneavoastră determină neonorarea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul sa vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la tati@matecutati.ro .

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Declinarea responsabilităţii

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau au fost afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligaţiilor, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de www.matecutati.ro de la clientul respectiv.

Plasarea comenzilor

Comenzile pot fi plasate prin intermediul site-ului www.matecutati.ro, din sectiunea Magazin (urmând pașii de plasare comandă). De asemenea, comenzile mai pot fi plasate online, trimițându-ne un email la tati@matecutati.ro sau telefonic, sunând la 0735.110.430.

Plata comenzilor

Plata produselor se poate face prin urmatoarele metode:

  • Cu card online (prin platforma Stripe)
  • Ramburs la curier

Livrare

Livrarea se face GRATUIT la plata cu cardul. Pentru livrarea cu plata ramburs se percepe un cost adițional de 7 lei. Termenul de livrare al produselor cumpărate se încadrează între 1 zi şi 5 zile lucrătoare, din momentul înregistrării comenzii.

Condiţii De Returnare

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de produsele achiziţionate, le puteţi returna, şi veţi primi banii înapoi!

Produsele pot fi returnate fără niciun motiv, în maxim 14 zile calendaristice de la data facturii, prin curier. Pentru detalii suplimentare despre returnare vă rugam să ne contactaţi pe tati@matecutati.ro.

Produsul trebuie returnat în maxim 14 zile calendaristice, în aceeaşi stare în care a fost livrat şi împreună cu documentele ataşate. Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 14 de zile lucrătoare din ziua primirii la sediu a acestuia.

În cazul în care produsul returnat a beneficiat de transport gratuit, din suma de returnat se va scadea si costul inițial al expedierii coletului.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, SC CAIETUL DE SCHIȚE SRL îşi rezervă dreptul de a reţine o parte din suma ce urmează a fi returnată în scopul de a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nicio formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Banii vor fi returnaţi în maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii returului si a datelor contului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziţie cumpărătorul.