Comenzi și Livrare

Plasarea comenzilor

Comenzile pot fi plasate prin intermediul site-ului www.matecutati.ro, din sectiunea Magazin (urmând pașii de plasare comandă). De asemenea, comenzile mai pot fi plasate online, trimițându-ne un email la tati@matecutati.ro sau telefonic, sunând la 0735.110.430.

Plata comenzilor

Plata produselor se poate face prin urmatoarele metode:

  • Cu card online (prin platforma Stripe)
  • Ramburs la curier

Livrare

Livrarea se face GRATUIT la plata cu cardul. Pentru livrarea cu plata ramburs se percepe un cost adițional de 7 lei. Termenul de livrare al produselor cumpărate se încadrează între 1 zi şi 5 zile lucrătoare, din momentul înregistrării comenzii.

Condiţii De Returnare

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de produsele achiziţionate, le puteţi returna, şi veţi primi banii înapoi!

Produsele pot fi returnate fără niciun motiv, în maxim 14 zile calendaristice de la data facturii, prin curier. Pentru detalii suplimentare despre returnare vă rugam să ne contactaţi pe tati@matecutati.ro.

Produsul trebuie returnat în maxim 14 zile calendaristice, în aceeaşi stare în care a fost livrat şi împreună cu documentele ataşate. Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 14 de zile lucrătoare din ziua primirii la sediu a acestuia.

În cazul în care produsul returnat a beneficiat de transport gratuit, din suma de returnat se va scadea si costul inițial al expedierii coletului.

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, SC CAIETUL DE SCHIȚE SRL îşi rezervă dreptul de a reţine o parte din suma ce urmează a fi returnată în scopul de a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nicio formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Banii vor fi returnaţi în maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii returului si a datelor contului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziţie cumpărătorul.